Jarenlange ervaring en expertise

Met meer dan 12 jaar ervaring in het bouwen, installeren en onderhouden van spa’s, sauna’s en andere wellnessproducten, kunnen we je van topkwaliteit voorzien.

Spa & Spa belooft je ontspanning. En die ontspanning begint al tijdens je eerste consult bij ons in de showroom. Maak je geen zorgen over het proces, we nemen het helemaal voor onze rekening: van planning en advies tot projectmanagement, implementatie en onderhoud.

Wellness begint bij ons!

Bij Spa & Spa bieden we een breed assortiment aan wellness producten, waaronder spa’s, sauna’s en hot tubs. Maar dat is niet alles – we bieden ook professionele installatie- en onderhoudsdiensten aan. Onze ervaren medewerkers hebben jarenlange ervaring in het bouwen, installeren en onderhouden van wellnessproducten van topkwaliteit. Laat ons u helpen om het ultieme wellnessparadijs te creëren in uw eigen huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Van advies tot realisatie

Bij Spa & Spa zijn we trots op onze gepassioneerde medewerkers met veel vakmanschap en kennis over spa’s en wellnessproducten. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn altijd bereid om hun kennis te delen om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw persoonlijke wellnessbehoeften. We staan altijd open voor offertes of kunnen waardevol advies geven over welke wellnessproducten het beste bij u passen. Laat ons u helpen om uw droom van een eigen spa of wellnessparadijs te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op.

“Ik kom graag met u in gesprek over alle mogelijkheden die Spa en Spa u kan bieden. Ik heet u van harte welkom in onze showroom te Weerselo”

Marc Franke - Adviseur

2023 D1 Triad

Offerte aanvraag

2023 D1 Wayfarer

Offerte aanvraag

2023 D1 Dream

Offerte aanvraag

2023 D1 Breeze

Offerte aanvraag

2023 D1 Diplomat

Offerte aanvraag

2023 D1 Chairman

Offerte aanvraag

2023 D1 Amore Bay

Offerte aanvraag

2023 Sundance Montclair

Offerte aanvraag

2023 Sundance Peyton

Offerte aanvraag

2023 Sundance Cameo

Offerte aanvraag

2023 Sundance Optima

Offerte aanvraag

2023 Sundance Prado