Hetki: Geniet van de warmte van een echte blokhutsauna

Het leven wordt alsmaar drukker. In de warmte van de sauna vergeet je de drukte. Een echte Finse blokhutsauna biedt saunagenot op zijn best.

Bewezen is dat saunaën vele positieve effecten heeft op gezondheid en welzijn. In de warme saunadamp ontspannen lichaam en geest en neemt de stress af. Saunaën is de beste manier om jezelf te verwennen na een drukke dag.

Saunagenot
op zijn best

Ons Hetki assortiment

Een Hetki Sauna is geheel naar eigen smaak in te richten. Kom langs in onze showroom voor alle mogelijkheden!

01

Ontspannend

02

Hart versterkend

03

Feelgood

Voordelen van het saunaën

De sauna is een plaats waar gespannen spieren weer ontspannen. De sauna versnelt het herstel na belasting door sport en brengt verlichting bij spierpijn en -spanningen.

Saunaën is goed voor het hart, omdat het de bloedsomloop stimuleert en de werking van het hart versterkt. Ook is bekend dat saunaën de bloeddruk verlaagt en het risico op coronaire hartziekte verkleint.

Het fijne gevoel dat de sauna teweegbrengt is echter voor velen het belangrijkste. In onderzoeken is vastgesteld dat saunaën de aanmaak van feelgoodhormonen oftewel endorfines vermeerdert. Na de sauna voel je je ontspannen en loom, en heb je waarschijnlijk geen problemen om in slaap te vallen. De sauna is een goed slaapmiddel en vermeerdert de hoeveelheid diepe slaap.

U kiest, wij leveren

Wat voor sauna past in uw tuin? We helpen u om de sauna naar uw smaak aan te passen, zowel qua kleur als qua uitrusting. En wat belangrijk is: we leveren de sauna kant-en-klaar af in uw tuin. U hoeft alleen nog maar de verwarming aan te zetten.

Onze sauna’s worden met vakmanschap in Finland gefabriceerd, uitgaande van de beste materialen en een eeuwenoude traditie. Een Hetki biedt tientallen jaren ontspannend saunagenot.

2023 D1 Triad

Offerte aanvraag

2023 D1 Wayfarer

Offerte aanvraag

2023 D1 Dream

Offerte aanvraag

2023 D1 Breeze

Offerte aanvraag

2023 D1 Diplomat

Offerte aanvraag

2023 D1 Chairman

Offerte aanvraag

2023 D1 Amore Bay

Offerte aanvraag

2023 Sundance Montclair

Offerte aanvraag

2023 Sundance Peyton

Offerte aanvraag

2023 Sundance Cameo

Offerte aanvraag

2023 Sundance Optima

Offerte aanvraag

2023 Sundance Prado