Dimension One Spas: exclusiviteit en kwaliteit

Ons Dimension One Spas assortiment

Al sinds 1977 is Dimension One Spas marktleider in het ontwerpen en produceren van premium bubbelbaden. Wat andere bedrijven als innovatie beschouwen, is oud nieuws voor D1. Dit innovatieve bedrijf gebruikte als eerste ozon, introduceerde fonteinen en patenteerde de kromlijnige vorm van de Bay Collection.

Het ontwerp- en engineering team van Dimension One vindt de wens van de klant belangrijk. Daarom heeft het de tijd genomen om naar de klanten te luisteren, wat heeft geleid tot de ontwikkeling van de meest therapeutische en ontspannende wellness ervaring die er is. De zitplaatsen in hun spa’s zijn gebaseerd op meer dan 100 metingen van het menselijk lichaam, zodat u altijd de perfecte en meest comfortabele pasvorm kunt vinden.

Intelligent features, innovative design

Levenslange garantie

Dimension One zet zich in voor de kwaliteit van uw hot tub of spa voor het leven. Daarom biedt de gepatenteerde UltraLife-schaal een levenslange garantie tegen scheuren, lekken, vervaging of andere slijtage door blootstelling aan het milieu. Tevens is hun gepatenteerde Envirotect-plint, gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal inclusief gerecyclede melkbekers en komt ook met levenslange garantie. Het vereist geen waterdichtheid of vlekken en ziet er zo nieuw als de dag dat u het kocht voor de komende jaren.

Van begin tot eind: zo werkt het plaatsen van uw Dimension One spa

Voluptatem venenatis totam varius hymenaeos dictum, consequatur nesciunt iusto blanditiis molestie? Maiores culpa sequi aut, lacinia facilis cubilia? Exercitationem metus nulla. Interdum blanditiis harum. Eros per? Sequi tristique. Ridiculus quisquam varius vel! Nostra in, alias eveniet cupidatat? Penatibus nobis, quas morbi laudantium taciti, excepturi semper felis anim, mi, anim cillum.

Toebehoren

Ontdek de perfecte finishing touch voor je Dimension One Spa-ervaring met onze uitgebreide collectie accessoires. Of je nu op zoek bent naar functionaliteit, comfort of esthetische verbeteringen, onze accessoires zijn ontworpen voor de ultieme ontspanning en luxe, om je Dimension One Spa-ervaring te verbeteren en te personaliseren. 

2023 D1 Triad

Offerte aanvraag

2023 D1 Wayfarer

Offerte aanvraag

2023 D1 Dream

Offerte aanvraag

2023 D1 Breeze

Offerte aanvraag

2023 D1 Diplomat

Offerte aanvraag

2023 D1 Chairman

Offerte aanvraag

2023 D1 Amore Bay

Offerte aanvraag

2023 Sundance Montclair

Offerte aanvraag

2023 Sundance Peyton

Offerte aanvraag

2023 Sundance Cameo

Offerte aanvraag

2023 Sundance Optima

Offerte aanvraag

2023 Sundance Prado