Spa & Spa / Houten Hottubs

Houten Hottubs

Spa & Spa maakt van uw tuin een paradijs. Genieten in de buitenlucht en het hele jaar door genieten door het comfort van Bourgondische luxe. De gezelligheid die u zult ondervinden door een avond met vrienden in een houten bad is verassend. Onder het genot van een hapje en een drankje die voor u klaar staan op de speciale houten rand, hebt u met familie of vrienden een heerlijke avond in de buitenlucht.

De warmte, een sterrenhemel en een glas wijn, zo comfortabel kan een houten bad zijn. Niet alleen in de zomer, maar ook in de herfst, winter en lente geeft dit bad u een aangename en comfortabele avond. Uw vrije tijd wordt op een gehele nieuwe manier beleefd. Overdag of īs avonds in uw eigen tuin zitten krijgt een nieuwe dimensie. De stress verdwijnt als u zich in het warme bad ondergedompeld en geniet van het buiten zijn. De prettige warmte op uw gewrichten doet u volledig wegdromen.


Downloads

Hottub Modellen en gebruik :
Hottub modellen en gebruik

Hottub prijslijst:
Hottub prijslijst

Levering en betalingsvoorwaarden:
Levering en betalingsvoorwaarden

Foto'sEen Hottub kan een prima alternatief zijn voor een luxe Spa. In het Twents wordt een Houten Hottub een Stokketon genoemd. Het houten vat wordt met een roestvrij stalen onderwater houtkachel verwarmd. Er wordt geen gebruik gemaakt van elektriciteit als brandstof maar van hout om het water te verwarmen. Dit is een goedkope natuurlijke energie bron waar gebruik van kan worden gemaakt. Dit werkt snel en goedkoop. De kachel staat in het bad achter een veiligheidsschot. De kachel is gemaakt van roestvast staal en staat derhalve voor een gegarandeerde lange levensduur. Door het deksel aan de bovenkant van de kachel te verschuiven kunt u eventueel voor extra zuurstof zorgen. Als u de kachel aanmaakt bij een buitentemperatuur van ongeveer 15 graden is het water binnen 2 uur op een temperatuur van 38 graden. Wat onderhoud betreft hoeft u alleen af en toe de as eruit te scheppen.

De houten vaten worden handmatig gemaakt van een speciaal geselecteerd en zeer hoogwaardig Siberisch hout. De duigen van het bad zijn gezaagd uit het volle hout van de boom en circa 4 cm dik. De groeisnelheid van de boom is traag en het hout is al minimaal 80 jaar oud voordat het geschikt is om gebruikt te worden als duig voor het bad. De uitgekiende ronding van de duigen zorgen voor een simpele maar doeltreffende dichtheid van de Stokketon. Met roestvrijstalen banden met roestvrijstalen klemmen worden de duigen stevig tegen elkaar geduwd.

Op wens kunnen we ook een speciaal ontwerp voor u handmatig laten maken. De houten baden zijn standaard voorzien van een bijpassende trap, een veiligheidstussenschot, zit-bankjes, bar-elementen en houten bad-afdekking uit het zelfde Siberische grenen hout. De speciaal ontworpen RVS Houtkachel is voorzien van een 2 meter lange RVS schoorsteen met een RVS afdekkingskap. De baden zijn leverbaar voor 3 tot maximaal 12 personen.